Hoffz Interieur, Aura Peeperkorn (WLS dealer), Tierlantijn Lighting, Soho Company, Romo Fabrics, Bellini Fabrics & Furniture, Il Cupido. Een greep uit de woonlabels en merken waarvan wij dealer en/of wederverkoper zijn.

Vanaf heden zijn wij 'Wonen Landelijke Stijl Selected Dealer' van Aura Peeperkorn. Aura heeft een een breed assortiment aan kwalitatieve meubelen, woonaccessoires en verlichting. 

Stoer en landelijk met een eigen draai, zo kun je ons assortiment omschrijven. Meubelen, verlichting, woonaccessoires en schilderijen worden zodanig samengebracht zodat er één geheel ontstaat.

 

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren
 1. Authentieke plukbak

  Authentieke plukbak

  € 125,00

  Deze flinke plukbak met zijn doorleefde uiterlijk kent diverse gebruiksmogelijkheden. Totale hoogte is 54 cm. Meer info
 2. Authentieke houten trommel

  Authentieke houten trommel

  € 245,00

  Een fraai, decoratief item. Deze tribale trommel is gemaakt van hout en is bespannen met dierenhuid. De hoogte is 65 cm. Vanwege de grootte en kwetsbaarheid versturen wij dit item liever niet per reguliere post, vandaar dat de hier genoemde prijs op basis is van zelf ophalen in onze winkel. Meer info
 3. Stoel 'Dirkje'

  Stoel 'Dirkje'

  € 369,00

  Deze stoel - met zijn aparte vorm en uitstraling- is afkomstig uit het assortiment van Aura Peeperkorn. De bekleding van de stoel is linnen en is leverbaar in een drietal kleurstellingen. De hoes is afneembaar en het onderstel is gemaakt van geborsteld eiken. De prijs is op basis van zelf ophalen in onze winkel in Huizen. Meer info
 4. Boeddha beeldje 2

  Boeddha beeldje 2

  € 69,00

  Met de hand gestoken houten beeldje. Hoogte ca. 18 cm. Meer info

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren